Terug naar Vrienden van Izvor Bericht schrijven
Bericht 70 t/m 89 van 109
Naam Erik, Agnes, Sara...
Datum 24-06-2010 22:04:27

Hallo(o)pa,

we hebben net even jullie eerste bericht doorgegeven aan ma. Helaas voor jullie dus veel regen, terwijl we hier heerlijk zitten te genieten van de zon (en het voetbal..)

Hopelijk wordt het snel weer droger. Succes met jullie werk.

Groetjes Erik, Agnes en een dikke knuffel van Sarah en Levi

Naam William Veenendaal
Datum 24-06-2010 13:22:54

Hoi opa en de anderen ook hallo,
Ik ben lekker bij jou huis, maar jij bent er niet eens en ik wou nog wel lekker met je zwemmen in het zwembad.
Oma zegt dat jij op straat kan zwemmen omdat het zo hard regent.
Nou dat is niet leuk wij hopen wel dat het snel droog is dan kan je lekker klussen en oefenen (voor Kampen haha).
Ga je ook alvast een leuk verjaardags cadeautje voor me kopen? Want ik ben al bijna 1jaar hoor. Dat is al heel snel.
Dikke kusssssss van papa en mama en heel veel kusjes en knuffeltjes van mij (kleine William)

Naam arne
Datum 22-06-2010 14:12:04

Hoi papa

ik mis je nu al ik heb nu niemand om mee te spelen en ik heb van school een plantje gekregen ik moet hem mooi en groot maken en als de mijne wint mag ik op de school de groenewelle kijken en misschien win ik.

xxx Arne

Naam Jolande van der W...
Datum 17-06-2010 21:17:17

Hallo Geert, Gerard, Wim, Hans en Jaap.

Alvast een goede reis en heel veel succes met de werkzaamheden
toegewenst!!!

Groetjes Jolande

Naam Peter & Lineke Matla
Datum 27-05-2008 15:47:18

Beste klussers,
Lineke en ik (beiden midden 60) hebben Elles en Erica meermalen bezocht, tijdens onze reizen voor de Oosteuropa Zending en zijn onder de indruk van hun werk. Begin mei zijn we in Iasi/Brnova bij Elles en Erica geweest en hebben de "kale kinderboerderij" bezocht. Wat is er sindsdien veel veranderd. We willen jullie een pluim geven voor het werk: fantastisch. Een "Godsgeschenk" dat er mensen zijn die dit werk doen.
Veel succes en zegen in jullie leven en werk.

Peter en Lineke

Naam jannie harmsen
Datum 22-05-2008 19:20:03

Hoi Geert, toch nog net een berichtje uit Hardenberg voor jullie alweer terug komen. Wat een geweldige klus klaren jullie daar met elkaar. En wat hebben we het hier dan toch onvoorstelbaar goed. Ik ben benieuwd naar alle verhalen en je hebt toch wel veel foto's gemaakt hé? Fijn dat het goed met jullie gaat,ik ben de griep ook weer te boven en ben nu even bij de buren om jullie belevenissen te bekijken. Mijn internet is stuk ,vandaar. Heel veel succes de laatste dag. Goede en veilige terugreis en tot volgende week, GROETEN OOK AAN DE ANDERE KLUSSERS. Jannie.

Naam aartje
Datum 21-05-2008 22:12:31

Hallo Albert Geert en Steven
De klus zit er bijna op,nog 1 dagje en dan kunnen jullie je weer voorbereiden op de lange terugreis.Het zal voor alle dames wel weer even wennen zijn maar jullie hebben daar weer mooi werk geleverd.Thuis gaat alles goed.
We zien weer uit naar jullie thuiskomst.Albert bel je nog even als jullie vrijdagavond op de plaats van overnachting zijn?Goede reis terug en tot zaterdag. Groetjes aan Elles Erika en de rest van de dames
Aartje en kinderen.

Naam fam.van mullem
Datum 21-05-2008 16:18:00

hallo,werkende luitjes.wij hebben jullie verslagen gezien erg goed werk wij moesten wel lachen om die afgeladen auto met goederen mooie foto. Hier in Wesepe met pa en ma gaat alles naar wens. Jij bent zelfs nog oud-Oom geworden Want mark en sjolande hebben een dochter gekregen. leuk hé.Wij wensen jullie een voorspoedige terug reis Tot Kiekens je zusie

Naam ditty
Datum 21-05-2008 16:00:29

Hoi Geert,
Jannette had vandaag scheikunde, we hebben net gekeken op de pc hoe of ze het gedaan heeft. Volgens ons best goed, we houden het maar laag aan en dan heeft ze nog een voldoende. De rest zijn we niet bang voor. Voor jullie breekt de laatste dag aan morgen, dan reizen jullie weer af naar Nederland. Hoop dat alle klussen weer geklaard zijn, en dat de dames tevreden zijn. Elles en Erica jullie worden van deze kant hartelijk bedankt voor de gastvrijheid en zorg van onze mannen. Mannen een goede thuisreis, tot zaterdagavond.
Liefs Ditty

Naam lucia.H
Datum 21-05-2008 10:03:28

Complimenten de kinderboerderij wordt al echt mooi!! Goed werk mannen!!
Fijn dat je een leuke verjaardasg hebt hehad Elles! Lekker temperatuurtje daar....
Fijn dat de mannen zo "hendig"zijn! Zelfs bomen weghalen ..een peuleschilletje!
heb het goed met z'n allen daar..leuk om steeds de brieven te lezen!

Naam Jan van het Ende
Datum 20-05-2008 21:41:23

Hallo allemaal,

Ik heb de foto's bekeken en het ziet er goed uit. Jullie zijn goed bezig geweest. Zo te zien treffen jullie het met het weer. Veel succes de komende dagen en een goede terugreis!

Groeten van Jan

Naam Berdien Lenderink
Datum 20-05-2008 16:37:55

Hey Paps,

Het werd wel weer eens tijd voor een nieuw berichtje....
Zo te zien gaat het erg goed daar. Niet alleen de werkzaamheden, maar de dingen er om heen weet je ook al goed te vinden (eten enzo haha) Het speeltoestel wat jullie gemaakt hebben ziet er erg goed uit en mooi dat jullie nu al aan extra klussen kunnen beginnen.
Hier gaat het ook allemaal zijn gangetje. Heb vanavond nog een presentatie in Appelscha dus moet nog lekker een stukje weg (helaas)Verder alles goed hier!!

Geniet nog van deze paar dagen en niet teveel ijsjes eten!!

Liefs Berdien

Naam fam van Ommen (Ge...
Datum 20-05-2008 16:35:44

Hi Geertman,

hoe is ie??? Als mien moe het kan dan kan ik het ook. Weliswaar onder begeleiding, maar ik leer het wel. Lukt het allemaal een beetje daar of ben je meer aan het delegeren dan zelf de handjes te laten wapperen. Hou je nog wat werk over voor volgend jaar. Succes de verdere tijd daar en de groeten aan iedereen.

Groetjes Gerard en Gerry

Naam Fam. Dijkhuizen
Datum 20-05-2008 15:43:44

Hoi Geert
hoe gaat tie, hier gaat het goed, met moeders ook, Ze staat naast mij Wij hebben even alles bekeken wat jullie gedaan hebben
Het is fantastie's. Nou tot de volgende keer maar weer.
Hou je taai.

de groeten van ons allemaal

Naam Jaap v d Vegte
Datum 19-05-2008 21:04:41

Beste mensen in iasi (burnova)
Ik heb net de foto's gezien en het verslag gelezen.Het gaat prima daar onder mooie weersomstandigheden. Zamen al veel werk verzet en het resultaat is prachtig.Maar 1 foutje heb ik ontdekt het is toch een kinder speelplaats ?
Wat doet die grote man dan op de glijbaan ??
Of is dat een test? het speeltuig is sterk genoeg zo te zien.Mannen het is prachtig Nog even en dan kun je terug reis aanvaarden Zamen nog enkele fijne dagen toegewenst.
De groeten aan alle maal Jaap

Naam Nelie
Datum 19-05-2008 20:26:39

Hallo,

Leuk om jullie vordering te volgen via de site. Het ziet er fantastisch uit. Jullie zullen nu wel lekker aan de koffie zitten met gebak. Elles, van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
Heren, nog veel succes de komende dagen.

Groeten Nelie

Naam Elly Wetter
Datum 19-05-2008 18:52:29

Dit is de 2 de poging want ik heb iets fout gedaan. Beste Geert en vrienden. Hartstikke tof wat jullie daar doen. Dat van die grond en de slechte wegen komt ons heel erg bekend voor in Kroatie is dat ook zo. De betonmolen weet ik ook hoe dat in de avond voelt. Dus je rug voelt vast niet goed. Wat Super de Boer in Ommen betreft geen zorgen. De Efteling is binnen en de worst is op. Dus alles goed. Ik wens jullie heel veel succes en dat alles op tijd op zijn plek staat. Voor de mensen daar een betere toekomst en voor jullie een behouden thuisreis. Groeten van John en Elly.

Naam Fam. Dijkhuizen
Datum 19-05-2008 16:25:47

Hallo Geert
Hoe is het daar Het is zeker hard werken,maar je weet voor wie je het doet. Hier gaat alles goed. Doe voorzichtig, en bij gezondheid tot de volgende keer

een hartijke groet van ons allemaal ook van je schoonmoeder.

Naam Jeroen en Esther
Datum 19-05-2008 15:40:30

Hai paps!!

Zo aan de dagverslagen te zien vermaak je je daar prima, goed om te lezen!En een avondje uit..toe maar!;)..Het gaat hier ook prima..Jeroen en ik zijn net terug van een weekendje Noordwijk! Was echt super..Als je thuis bent hoor je er wel meer over..
Hebben jullie een leuke verjaardag van Ellis gehad? namens ons nog van harte gefeliciteerd Ellis!! nou paps, maak er nog wat van daar, geniet en tot later..

Liefs Jeroen & Esther

Naam Ma van Ommen
Datum 19-05-2008 15:10:36

Hallo allemaal en met name mie Geertman, ja Geert dat ai niet verwacht van hoe moe he maar het is ook wel erg mulijk dat screem op zon ding maar henne help mie hie mee. ik wens jullie het allerbeste toe en goed uit kieken ai weer na huis goat dag men jongen en tot ziens.
groetjes moeder van Geert

Vorige klachten - adverteren - gratis gastenboek Volgende