Meer halen uit je website? Doe de gratis seo check!

Terug naar Vrienden van Izvor Bericht schrijven
Bericht 16 t/m 35 van 115
Naam Rebekka
Datum 10-05-2007 15:26:56

He hallo allemaal, dat was het dan bijna, morgen weer op reis. Hopelijk komen jullie allemaal weer veilig thuis. We wensen jullie nog een fijne avond met elkaar. Tot zaterdag. Groeten Thom en Rebekka

Naam patty
Datum 10-05-2007 13:25:28

hey

nou kom op he!!
600kg er straks weer bij en gezond en heel thuiskomen.
niet te veel meenemen dus!!
maar wel genoeg voor de vrouwens thuis he??!!tis zondag moederdag!!!hihi

liefs en een dikke kus van pat

Naam Jannette van Ommen
Datum 10-05-2007 07:33:04

Hey Paps,
hoe is het daar?
bij ons aan de ene kant goed, en aan de andere kant minder goed. Jammer genoeg ben ik nu ook ziek. nee, niet schoolziek, maar ik heb gisteren zo fanatiek meegedaan met badminton en gym, dat ik echt heel erge spierpijn heb.
de volgende keer dus wat rustiger aan.
nou, k hoop dat we jou zaterdag nog herkennen :D

xxx Jannette

Naam Arne van Ommen
Datum 10-05-2007 07:12:32

hey paps wis je dat ik ziek ben. ik vind het niet leuk maar zo gaat het leven.ik wens julli een goede naar huis.en de zegen van god.en een dikke kus een dikke knuffel.groetjes arne.

Naam ditty
Datum 09-05-2007 19:55:30

Hallo Geert en de anderen ook natuurlijk,
Nog even de schouders eronder en dan inpakken.Neem niet te veel mee want anders kun je die 600 kilo er niet meer bij doen. We wensen jullie een veilige thuisreis toe en Gods zegen.
Elles en Erica bedankt voor de goede zorgen daar en heel veel sterkte bij jullie taak. Ook voor jullie Gods zegen toegewenst.
Hartelijke groet van Arne en Ditty

Naam Agnes Posthouwer
Datum 09-05-2007 19:45:37

Hallo papa,

hier even een klein berichtje om jullie alvast een hele goede terugreis te wensen. We hebben elke dag de verslagen gelezen, maar we komen maandag even langs om nog andere verhalen te horen. Tot dan,

groetjes Erik en Agnes

Naam Nelie van der Vegte
Datum 09-05-2007 19:06:31

Hoi allemaal,

Ik wil jullie nog even veel succes wensen met de laatste loodjes. Kan nog net op de valreep.
Alvast een goede terugreis en tot ziens in Wezep.

Groeten Nelie

Naam Bert Lammers
Datum 09-05-2007 12:12:35

Beste mannen,

dankzij een mailtje van Henk van de Weerd kwam ik er nog achter dat jullie activiteiten via internet te volgen zijn. Ik heb alle dagverslagen achter elkaar gelezen en dan blijkt dat jullie al heel wat werk verzet hebben. Complimenten! Spreekt mij trouwens wel aan al die dierenverblijven. Heel gezellig lijkt 't me trouwens om zo met elkaar te klussen. En volgens mij hebben jullie allemaal twee rechterhanden want 't ziet er allemaal erg strak uit.
Ik wens jullie vast een goede terugreis. Sterkte met 't weer inladen van de 600 kg. (Jullie waren niet maar een beetje te zwaar...)
Tot ziens en Wezep en een hartelijke groet, ook voor Elles en Erica!
ds. Bert Lammers

Naam patty
Datum 08-05-2007 21:50:11

hey hallo lieve mensen en paps natuurlijk

nog een paar daagjes.....
ik wil jullie nog heel veel succes toewensen voor de laatste dagen
en dan veilig weer thuis komen he??

dikke kuss

Naam Tineke, Steef, El...
Datum 08-05-2007 20:38:31

Ha lieve schat, (Piet)

Ben zojuist uit IJselstein terug en zit achter de computer bij Ellen. Geweldig wat jullie gemaakt hebben. Jammer dat onze boom is omgehakt... dan had je ook een boombank bij ons kunnen maken. Het regent hier pijpenstelen, dus ik hoef gelukkig niet te sproeien.
Verder alles goed hier.
Veel succes verder en de hartlijke groeten aan iedereen daar.

Veel liefs,
Tineke.

Ha die pa,
ook een dikke zoen van ons drieen!
Het werk in het huis in Apeldoorn vorderd goed.
Groetjes,
Steef, Ellen en Stef

Naam Rebekka
Datum 08-05-2007 19:38:56

Hallo allemaal, zo te lezen, te zien en te horen gaat alles voorspoedig, fijn dat julllie alles hebben kunnen doen wat jullie ook wilden doen en met goed weer, ook niet onbelangrijk. (wij zijn net kletsnat geregend)Nog een paar dagen en dan begint de terugreis. Voor het thuisfront weer spanning. We hopen dat jullie nog een paar fijne dagen samen hebben en dat jullie terug mogen kijken op een mooie tijd. En papa: Thom vraagt elke dag naar je en wacht met smart op je om weer samen de de konijnen en kippen te voeren. Tot gauw! Thom en Rebekka

Naam aartje
Datum 08-05-2007 18:02:49

Hallo Albert ende rest van de heren
Hier even weer een berichtje,alles gaat goed hier,bij jullie zo te zien ook. Het wordt allemaal wel heel erg mooi. Annet heeft zondag ook de foto's bekeken vond ze mooi. Morgenavond ga ik met Lies bij haar op visite.
Heel veel succes nog met de laatste loodjes.
De groeten aan Elles en Erica en de andere dames. Tot ziens of horens Groeten Aartje

Naam Jan Last
Datum 08-05-2007 11:28:02

Hallo allemaal ik heb alle berichten nu gelezen, wel wat laat maar beter laat dan nooit.Er wordt hard gewerkt, heb ik gezien.Ik had er graag bij willen zijn, maar goed misschin een volgende keer?jullie zijn allemaal goed overgekomen dat is ook heel erg fijn. Wij wensen jullie nog een fijne tijd, en een goede reis terug.Allemmal, ook de meiden,elles,& erica, Hartelijke groeten. Jan & Ina. p.s. ik hoop het allemaal nog eens te zien!!!!!!!!!

Naam roelie kleen
Datum 08-05-2007 08:45:55

Ha Jan leuk dat we jou ook in Zalk kunnen volgen .Nou hebben we een idee wat jullie daar doen . Leuk hoor!!! ik wens jullie samen heel veel sterkte En nog veel werkplezier ,Ik neem wat uitdraai s mee naar oma ,vind ze vast leuk . Zeg denk je wel aan haar verjaaardag!! 85 zaterdagavond 7 uur he .Ik wens jullie een hele goede terug reis toe!!nou groetjes van jou familie uit zalk roelie kleen

Naam Diny en Gerrit
Datum 07-05-2007 23:49:10

Hallo Albert
Gisteren op het feestje van Jo hoorden we van julliie website. Vandaag meteen even alles bekeken. Hardstikke leuk wat jullie daar doen!
Petje af! Hopenlijk houden jullie het daar nog een paar dagen droog, want hier is vandaag de moesson losgebarsten. (was ook wel nodig maar het had ook wel een beetje minder gemogen!)
We wensen jullie daar nog een goede tijd en voor later ook een voorspoedige terugreis.
Hartelijke groeten en tot ziens!
Diny en Gerrit

Naam ditty
Datum 07-05-2007 22:36:41

Hallo Geert,
Het ziet er fantastich uit al die bouwwerken. We zijn trots op jullie hoor. Je nicht Jannie was er vanavond, je krijgt de hartelijke groeten van haar, met de vraag erbij wat voor een munteenheid er gebruikt wordt in Roemenie. Hier is alles goed hoor, we tellen al een beetje af. De hartelijke groeten aan iedereen daar. Liefs Ditty

Naam Berdien
Datum 07-05-2007 20:58:35

Hai paps,

Hier weer een berichtje van mij!Wat hebben jullie tog al veel werk verzet!! Ik lees elke dag even de dagverslagen en bekijk ook natuurlijk de foto's!Zo te lezen hebben jullie het goed na je zin!! Hier in Wezep gaat ook alles nog steeds prima..iedereen weer druk met zijn eigen dingen en ik ook weer helemaal me stage opgepakt gelukkig! Nou heelveel succes nog deze week met alle werkzaamheden en terug komen zonder boete he haha!

Veel liefs,

Berdien Lenderink

Naam Bart en Gerjannne
Datum 07-05-2007 20:30:05

Hallo pa en alle anderen. Hoe gaat het? alles goed? Nou hier wel.We proberen iedere dag even te kijken wat jullie allemaal gedaan hebben. Maar het ziet er goed uit. Vanaf de Honingweg zouden wij jullie nog heel veel succes willen wensen. groetjes Bart en Gerjanne Lenderink

Naam Jannette van Ommen
Datum 07-05-2007 18:47:51

Heeey Pap,
Hoe gaat het?
Met mij wel goed.
Ik moest vandaag alweer naar school en het regend al de hele dag, en de rest van de week gaat het ook regenen, dus ik hoop dat jullie mooi weer hebben. Aan iedereen de groeten en God's zegen toegewenst!

groetjes Jannette

Naam j.wolfsen
Datum 07-05-2007 16:07:26

hallo albert collega en de anderen.
jullie verrichten daar ontzettend goed werk waar heel veel mensen waardering voor moeten hebben.
het is hier nu regen en daar zeker de zon.
jongens nog succes verder en albert de verhalen hoor ik op het werk wel.
ik zal jullie nog wel volgen en alvast een goede terug reis toegewenst.

groeten:gerda en jaap wolfsen

Vorige klachten - adverteren - gratis gastenboek Volgende